Een nieuwe naam, vertrouwd concept

Met meer dan 25 jaar ervaring, hebt u met T-CO een vertrouwde partner gevonden! Luk specialiseerde zich door de jaren heen meer en meer in de wereld van koffie en thee en verzamelde een aantal mooie, complementaire merken die hij als agent vertegenwoordigt in België en Luxemburg.

Sinds 2011 versterkt Elke het team en zij verloor haar hart al snel aan de wondere wereld van thee en infusies. Ze behaalde haar diploma theesommelier en vervolledigde dit met de opleiding thee & foodpairing. In 2019 won ze de eerste, Belgische editie van de Tea Masters Cup.

Dit in de eerste plaats om u als professionele detailhandelaar of horeca-specialist deskundig bij te kunnen staan bij het uitwerken van een assortiment dat bij u past maar ook om u te blijven inspireren en motiveren om met thee aan de slag te gaan.

    

Wat mag u van ons verwachten?

Met T-CO willen we een compagnon zijn voor ondernemers die graag een assortiment willen samen stellen met losse thee, koffie en/of accessoires om deze te bereiden. We geven niet alleen raad over welke merken bij jouw concept passen, maar doen dit volgens ieders budget. We zorgen voor de bestellingen en volgen deze nauwgezet voor je op.

Naast advies mag je van ons ook extra ondersteuning verwachten. Op regelmatige basis zal je als klant uitgenodigd worden om bij ons product trainingen of workshops te volgen om zelf mee aan de slag te gaan. (bv. Ice-Tea workshop, slow-coffee making, horeca workshop thee etc.)

We kijken er naar uit met jou de aromatische wereld van koffie en thee te ontdekken!